rejseledsager
Dansk-Rejseledsager.dk [ retur ]
Fra Indlæg
Sommerferie 07
Gæst
 Email

3/06/2007 21:14:15
Emne: Far og datter søger rejsefælle til Barcelona
IP: Logged

Besked:
Rejsefælle, gerne med barn ca. 5-8 år, efterspørges til 14 dages sommerferie i Barcelona i Pioden d. 5/7-07 til d. 7/8-07. Vi er aLfar på 36 år, med datter på 6 år som godt kunne tænke os en lidt anderledes ferie, med en blanding af storby´s aktiviteter og strandhygge, lidt for voksne og en del mere for børn. Hvor Barcelona rummer mange spænde oplevelser, arkitektur f.eks. Música Catalana, La Sagrada Familia, Parc Güell, Gaudi i al almindelighed, Miró Museet m.f., Las Ramblas, hyggelige pladser og parker, spændende basarer, shopping, men også for børn; Aquarium, Zoo, vandland, svævebane og strand – måske en blanding af en uge i Barcelona og en uge i byen Calella (ca. 50 km nord for Barcelona) ??

Der er ikke tænkt så meget over sommerferien endnu, i håb om en dejlig rejsefælle fandtes i løbet af marts/april, så ferien kunne planlægges sammen og med plads til, at ikke alt behøver at være fastlagt.

Det er snart 8 år siden far sidst var i Barcelona og han kan huske byen som en af de mest spændende byer i Europa. Vi er blevet lidt for trætte af de mere traditionelle charter-ferier og kanoture til Sverige må vendte lidt. Vi ville se det som en stor fordel hvis vi var så heldige, at finde en rejseveninde med barn, så kan børnene leje sammen og forældrene havde lidt sikkerhed i hinanden, istedet for at være aL, og nyde et glas vin når børnene og sOn efter en lang dag er gået til ro.edit post delete post

P 1


Svar på dette indlæg:
Navn:
Send mig en email. når nogen svarer på mit indlæg:Ja  Nej

Emne:
Besked:

Kontakt Dansk-Rejseledsager.dk <> Funktionelle domæner <> I støbeskeen <> Nye domæner


© Copyright Dansk-Rejseledsager.dk
Sitet er hostet af Breum Data
Sponseret af:
Rejs-Med.dk - Bunker af rejselinks f.eks flybilletter
Discount Flybilletter Links til udbydere af flybilletter fordelt på lande. F.eks flybilletter til Tyrkiet
rejseovers igten.dk - Kategorier med rejseinformation såsom flybilletter