rejseledsager
Dansk-Rejseledsager.dk [ return ]
From Message
Mark
Gæst
 For at undgå spambots tillader vi ikke længere at man kan se email-adressen her, benyt tekstfeltet, hvis du vil skrive din email så folk kan læse den.

6/25/2008 11:17:35
Subject: Skotland i sommerferien!!
IP: Logged

Besked:
Hej!!!

Jeg er en fyr på 20 der søger en nogenlunde jævnaldrende at rejse til Skotland med her i sommerferien (pige/dreng – I don’t care). Jeg er kommet i den uheldige situation at min oprindelige rejsepartner er sprunget fra her i sidste øjeblik.

Rejsen ER allerede planlagt og bestilt. Vi kommer til at rejse d. 12. juli og kommer først hjem igen d. 14. august – hvilket giver os 34 dage. Turen er som følger:

• Vi starter i New Castle England hvor vi har ca. 3 dage. Her kan vi bl.a se Hadrians Wall og meget mere.

• Dernæst tager vi med tog til Glasgow hvor vi også har ca. 3 dage. Glasgow skulle være en ret fed by med masser af liv (specielt om natten ;) )

• Derfra tager vi med tog til Fort William hvor vi (igen) også har 3 dage. Her kan man bl.a. tage en tur med toget fra Harry Potter filmene ”Jacobite Steam Train” (det skulle være en utrolig flot tur!), og besøge Storbritanniens højeste bjerg ”Ben Nevis”.

• Herfra tager vi en 8 dages lang vandretur ad The Great Glen Way som fører os på en fantastisk flot tur langs de forskellige Lochs (bl.a. Loch Ness). Undervejs overnatter vi på forskellige ”Guest Houses”. Turen slutter ved Loch Ness i byen Inverness hvor vi også skal bruge et par dage. Et firma sørger for at ens bagage hver dag bliver transporteret fra sted til sted, og turen skulle egne sig til alle og enhver – altså: man behøver ikke at være en hardcore bjergbestiger for at være med her.

• Fra Inverness går turen (igen med tog) til Stirling. Jeg har altid været in stor fan af filmen ”Braveheart” med Mel Gibson og her i Stirling er der rejst et monument til William Wallace (hovedPsonen i filmen, skotsk folkehelt) som jeg MEGET gerne vil se.

• Efter et par dage i Stirling tager vi til Edinburgh som er det sidste punkt på rejsen. Edinburgh skulle være en vildt fed by hvor man kan opleve en hel masse. Udover det så er Edinburgh International Festival også i gang når vi er der, så der burde være gang i den.


Hvis det her på nogen måde har vakt din interesse er du mere end velkommen til lige at skrive til mig og høre mere. Rejsen begynder som sagt d. 12 juli så der er IKKE særlig lang tid til, taget i betragtning af at der skal ændres navn på fly billetter, hotelreservationer mm. Jeg er frisk på at lave mindre ændrI undervejs hvis der er noget du ABSOLUT ikke har lyst til (f.eks. ”Hvem pokker gider se Hadrians Wall!”), men da der er så få dage til rejsens afgang er det selvfølgelig begrænset HVOR meget der kan nå at ændres.

Rejsen bliver lidt en blanding af naturoplevelser, seværdigheder, men absolut også et par ture i byen, for man er jo nødt til at smage lidt whisky undervejs. Så ha’ mod på lidt af hvert ;)edit post delete post

P 1


Post a reply to this message:
Brugernavn: (Brug ikke rigtigt navn)
Overskrift:
Besked:

Kontakt Dansk-Rejseledsager.dk <> Funktionelle domæner <> I støbeskeen <> Nye domæner


© Copyright Dansk-Rejseledsager.dk
Sitet er hostet af Breum Data
Sponseret af:
Rejs-Med.dk - Bunker af rejselinks f.eks flybilletter
Discount Flybilletter Links til udbydere af flybilletter fordelt på lande. F.eks flybilletter til Tyrkiet
rejseovers igten.dk - Kategorier med rejseinformation såsom flybilletter