rejseledsager
Dansk-Rejseledsager.dk [ return ]
From Message
S beer
Gæst
 For at undgå spambots tillader vi ikke længere at man kan se email-adressen her, benyt tekstfeltet, hvis du vil skrive din email så folk kan læse den.

9/21/2008 20:33:00
Subject: New Zealand feb 2009 - og gerne flere steder
IP: Logged

Besked:
Hej allesammen.
Jeg er en pige på 19 år som godt kunne tænke sig at komme ud og rejse. Jeg blev færdig med gymnasiet sidste år og efter at have arbejdet i snart et år trænger jeg til at opleve en masse :)
Jeg vil vildt gerne til New Zealand, men er også frisk på at tage flere steder hen. Jeg har en veninde som lige er flyttet til Australien så der har man altid et sted at bo hvis det er. Jeg er mest til solskin så jeg vil gerne afsted til feb. Der er der nemlig sommer dernede ;) Jeg vil gerne opleve noget når jeg rejser. Et par dage ved stranden gør skam Hr ikke noget.. smil, men det vil være spændende at vandre, dykke/surfe, se dyr og møde en masse mennesker både om dagen og om aftenen ;) Jeg er frisk på at overskride nogle grænser på turen. Har nemlig højdeskræk, men jeg har hørt at det er den vildeste oplevelse at springe ud fra en klippe/bro også lige ned og røre vandet under sig.
Skriv endelig hvis I har lyst for det kunne være suP cool at rejse sammen med en til - og gerne flere hvis det skulle være.
Mange hilsner fra Sedit post delete post

I Damslund
Gæst
 Email censureret

9/25/2008 00:07:41
RE: New Zealand feb 2009 - og gerne flere steder
IP: Logged

Besked:
hey S...

nu ved jeg ikke om du har fundet en rejsepartner, men hvis du ikke har vil jeg gerne høre mere til din rejse, evt hvor længe og de andre steder. Jeg er selv 20 og har også lige afsluttet gymnasiet.
Jeg har selv tænkt på new zeeland og australien fra februar, men også steder i Asien havde jeg tænkt. du må meget gerne kontakte mig, hvis du er interesseret..
hilsen I


edit post delete post

S
Gæst
 Email censureret

9/25/2008 16:45:03
RE: New Zealand feb 2009 - og gerne flere steder
IP: Logged

Besked:
Nej har ikke fundet nogen endnu. Jeg havde tænkt på omkring 3 måneder, men kan sagtens være længere tid afsted. Der er mange steder jeg gerne vil hen :) Næsten jorden rundt. Indonesien, Japan/Kina, USA, Afrika.. og kunne faktisk også godt tænke mig at komme til sverige. Men der kan man altid tage hen. Hvad vil du gerne opleve på rejsen?


edit post delete post

P 1


Post a reply to this message:
Brugernavn: (Brug ikke rigtigt navn)
Overskrift:
Besked:

Kontakt Dansk-Rejseledsager.dk <> Funktionelle domæner <> I støbeskeen <> Nye domæner


© Copyright Dansk-Rejseledsager.dk
Sitet er hostet af Breum Data
Sponseret af:
Rejs-Med.dk - Bunker af rejselinks f.eks flybilletter
Discount Flybilletter Links til udbydere af flybilletter fordelt på lande. F.eks flybilletter til Tyrkiet
rejseovers igten.dk - Kategorier med rejseinformation såsom flybilletter