rejseledsager
Dansk-Rejseledsager.dk [ return ]
From Message
Tilde
Gæst
 For at undgå spambots tillader vi ikke længere at man kan se email-adressen her, benyt tekstfeltet, hvis du vil skrive din email så folk kan læse den.

2/05/2011 12:38:52
Subject: Spanien/SydamEa 2011
IP: Logged

Besked:
Jeg er en pige på 40 år, der søger udfordrI i et af de spansktalende lande( jeg taler selv lidt spansk). Jeg kunne måske forestille mig noget frivilligt arbejde, vandreture, rundrejser o.a. Rejsetidspunktet kan vi aftale nærmere. Har du lyst til at være min rejseledsager, så skriv!


edit post delete post

Anne T
Gæst
 Email censureret

2/08/2011 15:41:16
RE: Spanien/SydamEa 2011
IP: Logged

Besked:
Hej.

Jeg er 44 årig pige som overvejer selv at prøve SydamEa til Sommer. Jeg har rejst hele mit liv,alverdens steder. Mangler dog rejsefælle til denne rejse,som ikke er købt endnu,men hvis du har lyst og er interesserede i at skrive aå mail.

Hilsen Anne


edit post delete post

Tilde
Gæst
 Email censureret

2/08/2011 16:55:07
RE: Spanien/SydamEa 2011
IP: Logged

Besked:
Hej Anne

Ja at rejse er at leve:-)Tak for din henvendelse:-) Lige nu er jeg ved at planlægge en gåtur på caminoen i Spanien og det bliver måske fra d. 15. maj til engang midt i juni. Så det skal jo så evt. være senere. Hvornår kunne du forestille dig at rejse?. Har du nogle præferencer m.h.t. hvilket land? Hvor længe vil/kan du være væk?

M.v.h. Mnne


edit post delete post

Anne T
Gæst
 Email censureret

2/10/2011 13:28:18
RE: Spanien/SydamEa 2011
IP: Logged

Besked:
Hej Mnne. Det lyder spændende. Jeg skal selv rejse til Nord-Portugal,om 1 uge med en ven,og derfra til Santiago de Compostela nogle dage,bare for at sondere terænnet.Jeg blev bidt af Bertelsen på Caminoen.

Jeg bor i Sverige,og min datter har ferie fra midt i Juni.Men Mexico,Cuba,brasilien,Jeg er åben for alt det Sydamrikanske som jeg vildt gerne vil prøve. Har du nogle ideer?
Positive tanker Anne


edit post delete post

Tilde
Gæst
 Email censureret

2/10/2011 16:19:35
RE: Spanien/SydamEa 2011
IP: Logged

Besked:
Hej Anne
Lyder da rigtig spændende med Portugal/Spanien:-)
Ja Bertelsen var god:-)Jeg har selv gået på Caminoen et par gange og det er fantastisk!

Ser du mht. SydamEa har jeg faktisk arbejdet mig mere og mere derhenad, at jeg godt kunne tænke mig at kombinere rejsen med noget frivilligt arbejde, for at få den ekstra dimension med. Jeg har været inde og kigge på alverdens organisationer og fået tilsendt en hel del materiale med post. Men udbudede har bare ikke lige passet til mig. Til orientering er jeg til arbejde med natur, miljø og dyr. Jeg har faktisk lige fundet en hjemmeside:intiwarayassi (Bolivia), prøv at kigge på den. Nu kan det jo være, at det slet ikke er dig, men så siger du det blot og så må vi jo hver især gå videre med vores ønsker og søgning.
Jeg bor forresten i Ringkøbing:-)
God aften fra Mnne:-)edit post delete post

Anne T
Gæst
 Email censureret

2/11/2011 08:19:16
RE: Spanien/SydamEa 2011
IP: Logged

Besked:
Hej Mnne. Jo,det er faktisk lige mig!Jeg er humanist,og har stor interesse i de spirituelle og filosofiske dimensioner,samt det at hjælpe folk i nød.Jeg er uddannet psykoterapeut og arbejdet som Steiner-pædagog. At gå Caminoen er mit "store" mål. Jeg har haft livstruende brystcancer med metastaser,men har nu været rask i 5 år.Det var hårdt,men jeg fik hjælp af en healer,som har vandret med Shamanerne i Pu...Jeg kunne frygte,at mit helbred ikke holder til hårdt fysisk arbejde,og jeg er nødt til,at skåne min ryg..Desværre.Men jeg kan vandre,og min tanke er at vi da sagtens kunne rejse sammen,selvom du vælger at arbejde. Måske kunne jeg lave noget mindre fysisk hårdt abejde,jeg har boede i Thailand,og været på Phillipinerne,men mangler USA. Jeg har da også tænkt på Kina,som en mulighed. Du får lige min mail : anne.th@telia.com

Glæder mig til at høres. God dag:-)


edit post delete post

P 1


Post a reply to this message:
Brugernavn: (Brug ikke rigtigt navn)
Overskrift:
Besked:

Kontakt Dansk-Rejseledsager.dk <> Funktionelle domæner <> I støbeskeen <> Nye domæner


© Copyright Dansk-Rejseledsager.dk
Sitet er hostet af Breum Data
Sponseret af:
Rejs-Med.dk - Bunker af rejselinks f.eks flybilletter
Discount Flybilletter Links til udbydere af flybilletter fordelt på lande. F.eks flybilletter til Tyrkiet
rejseovers igten.dk - Kategorier med rejseinformation såsom flybilletter