rejseledsager
Dansk-Rejseledsager.dk [ return ]
From Message
Anne
Gæst
 For at undgå spambots tillader vi ikke længere at man kan se email-adressen her, benyt tekstfeltet, hvis du vil skrive din email så folk kan læse den.

4/08/2015 18:37:07
Subject: SYDEUROPA
IP: Logged

Besked:
Vedhæftede rejsebeskrivelse har jeg skrevet på FDM-Travel,hvor den kan ses med foto,under Anne,Klippan-Sverige: Jeg søger nu en rejsefællle,som vil rejse ca.1.månede,fra slut April-slut.Maj,i SydEuropa-Jeg er åben for meget.Jeg er en spændende kvinde på 47 år,og hører gerne fra dig,hvis det har interesse.Mit Eneste krav,er at du har kørekort.Jeg er vant til denne måde at rejse på.Påtænker afrejse fra Kastrup-D. 26.April.


Jeg rejser meget til Lissabon. Her er ganske spændende kvartere, både Alfama og bairo -Alto, hvor man snildt kan finde en spændende Fado-restaurant.


Udsigt fra værlset - Floden i Amarente Udsigt fra værlset - Floden i Amarente

Udsigt fra værlset - Floden i Amarente

Fado-restaurant er Portugisernes sørgelige, men romantiske visers spisesteder, med stearinlys på bordene, og den intense røst fra en svunden tid, med et godt glas og en god rustik middag til.

Lissabon er både billigere og faktisk meget mere spændende end Paris, som nogle vil sammenligne bygnIne med. At starte ferien her, under de lidt varmere himmelstrøg, på en af byens mange skønne billige restauranter, hvor du kan nyde alt fra Dorade-Balau, som laves på over 10.000 måder siges det. At slutte dagen på en af de mange cafeer ved Rossiopladsen gør jeg altid med en cafe latte. Det giver fornyet energi til at fortsætte enten med bus eller bil Nord på.

Nord på er Porto en fanastisk by med alle portvinshusene ved floden samt den gamle bydel, som er UNESCO fredet. Her hører du mågernes skrig, og udsigten er bare skøn... Duften af Sardiner der grilles og stemningen der med de venlige Portugiser er herlig. Og en lille bådtur under de kæmpemæssige broer. Jeg bor på et skønt og billigt lille sted med Kede gange. Hotel Grande de Paris. Når jeg er mættet af indtrykkene i Porto tager jeg til Amarente En lille by udenfor porto ( 62 km derfra) Her ligger Nord Portugals eneste Michelin restaurant og der løber en smuk flod gennem den lille hyggelige by hvor tiden næsten står stille på nær når der lørdag er markedsdag, hvor du kan gøre gode køb af billige sko og tasker.
Her bor jeg på Chateux Casa de Calchada som er bare så skønt. lidt Luksus skal der til og restauranten ligger på chateuxet. Det er såmænd ikke så dyrt taget i betragtning af hvad du får for pengene.

Derefter kan tages ture ud til Doura Walley hvor Portvinen laves. Især byen Pinhaö er så smuk og der ligger anbefalelsesværdige Quientas som byder på mad, vin og husly for en lille sum. Jeg kan anbefale et fantastisk sted ved navn Casa Visconde de Chanchelerios. Blot 4 km udenfor Pinhaö. Så om du rejser med bil, tog eller bus er Portugal et land som du let og bekvemt kan rejse rundt i.... Jeg vender i alt fald tilbage igen og igen.

Kgorier: Seværdighederedit post delete post

P 1


Post a reply to this message:
Brugernavn: (Brug ikke rigtigt navn)
Overskrift:
Besked:

Kontakt Dansk-Rejseledsager.dk <> Funktionelle domæner <> I støbeskeen <> Nye domæner


© Copyright Dansk-Rejseledsager.dk
Sitet er hostet af Breum Data
Sponseret af:
Rejs-Med.dk - Bunker af rejselinks f.eks flybilletter
Discount Flybilletter Links til udbydere af flybilletter fordelt på lande. F.eks flybilletter til Tyrkiet
rejseovers igten.dk - Kategorier med rejseinformation såsom flybilletter